Skrivarbyn Cómpeta

Jag fick en vision. Jag såg en arena för verkliga möten och den energi som uppstår när människor umgås, tillsammans tyst försjunkna i formuleringar eller stilla samtalande om sitt skrivande över ett glas vin eller en kopp te. 

Är du verksam som författare? På god väg att publicera eller redan utgiven? Har du kommit igång med ditt skrivande och vill komma i mål?

Nu inbjuder jag till Skrivarbyn Cómpeta. En mötesplats IRL för oss som skriver.  Skrivarbyn Cómpeta kommer med två upplägg. Vilket passar dig bäst?

1. Delta i kurs
Du anmäler dig som kursdeltagare till någon av Finn Ditt Skrivdrivs skrivkurser. Du betalar ett rabatterat pris, endast 2800 SEK inkl moms i stället för 3900 SEK.  Inga förväntningar på insatser från din sida, men säkert kommer du med din erfarenhet och dina berättelser vara en tillgång i gruppen.

Ett erbjudande för dig som känner dig lite ringrostig och önskar inspiration för att komma igång igen. 

2. Skriv på egen hand
Vi specialdesignar ditt schema, eller så väljer du vilka programpunkter du vill delta i när du är på plats. Övrig tid disponerar du fritt. Du betalar en administrativ avgift om 1000 SEK inkl moms och sedan 200 kr per deltagande timme upp till max 2800 SEK.

Ett erbjudande för dig som längtar efter att vara i ditt flow, i din skrivprocess, samtidigt som du deltar i sociala aktiviteter på dina villkor. 

Promota dig - frivilligt tillägg 
Vi lägger in ett pass där du  presenterar dina bokidéer och ditt författarskap. Kan kombineras med båda alternativen. Kostar inget. 200 SEK dras  i stället  av från kursavgift/administrationsavgift som tack för att du delar med dig.

Ett erbjudande för  dig som vill nå läsare och få feedback på ditt skrivande. 

Var och när?
Byn Cómpeta i Andalusien är en alldeles fantastisk plats för inspiration, reflektion, produktion. På hotellet finns gott om plats att dra sig undan med sin laptop. Du kan vandra i byn eller i bergen, ta en simtur i poolen, en öl i baren eller en siesta på ditt rum. Havet finns en kort bussresa bort. Jag bor själv i byn och kan tipsa om det mesta.

Självklart kan vi snickra ihop en liknande lösning under mina Stockholmskurser. 

Mer om kurser, tider och platser här och här.